Clemmy - Montessori játékgyűjtemény 12 hó+

CLM50224
A doboz mérete: 38x28,5x7,5 cm
Karton alaplap, 3 beleilleszthető formával,
3 karton alaplap, több részből álló geometriai formákkal.
6 db színkártya
6 db tapintókorong 3 féle textúrával
12 db kártya és 3 db pontozótáblával a képbingóhoz
Tároláshoz szükséges papírtasakok
Játéktippeket tartalmazó útmutató.
1+
Unisex
Karton, műanyag
  • 7 510 Ft
Raktáron
Rendeld meg 2 óra 8 percen belül, hogy akár már a következő munkanapon átvehesd a csomagod, amennyiben rendelésed nem tartalmaz túlméteres terméket.
A termék vásárlásával 376 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

Maria Montessori pedagógiájának lényege a hit abban, hogy a gyermek önállóan el tudja végezni azt, amire koránál fogva képes.
Pedagógiájának fontos része az is, hogy a gyerekek az őket körülvevő világot saját tapasztalataik alapján, kísérletezve ismerjék meg.

A Clemmy játékcsalád legújabb fejlesztőjátéka 5 játékot tartalmaz, melyek különböző nehézségi fokúak, így  fejlesztve a gyerekek a kognitív-, manuális- és a vizuális érzékelését. 

A sok, szín, forma és kép célja, hogy a rakosgatásuk, tapintásuk és a megfelelő helyre történő elhelyezésük révén fejlesszék a gyerekeket.
Az alábbi játékmódok szerint választhatunk:

  • Lottó játék: A 4 képen látható ábra alapján gyűjthetik össze a gyerekek a lapokat válogatással és a memóriajátékok szabályai szerint is.
    Ebben a játékban nemcsak válogatnak, hanem szortíroznak illetve csoportosítanak is, mivel a gyűjtőlapon lévő képek egy-egy téma köré vannak rendezve, pl. állatok, gyümölcsök, használati tárgyak.
  • 2. Formaválogató: A játék lényege a háromszög, négyzet és a kör formáinak felismerése. Az alaplapokon kell elhelyezni a kártyákat, formaillesztő, formaberakó játéklogika alapján.
  • 3. Színfelismerés: A piros, sárga és kék színű lapok használatával tanulják meg a gyerekek az alapszíneket.
  • 4. A geometriai formák összeillesztése: A több részből álló formákat kell összeállítani, akár színük alapján úgy, hogy azok egy egész formát alkossanak.
  • 5. Tapintás, látás fejlesztése: A 6 db lapka 3 féle, különböző textúrájú anyaggal van borítva. Ezeket nyitott-, illetve csukott szemmel is összepárosíthatják a gyerekek.

Ez a játékgyűjtemény bővíti a gyerekek szókincsét, fejleszti a látás- és tapintási érzéküket és a logikus gondolkodásukat.


12 hónapos kortól ajánljuk!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Kapcsolódó termékek

Clemmy - Háziállatok - Memóriajáték
2 180 Ft