Üdvözlünk a HORjáték blogon

A HORjáték blog bejegyzéseiben található információk és tippek segítségével gyermeked egészséges fejlődését teheted teljessé. Tanácsainkkal Te is elmélyítheted kapcsolatod gyermekeddel, akinek korai tapasztalatai az egész életére befolyással lesznek. Tudj meg többet cikkeinkből!

Előző
Következő
A benit és udvari játékok akkor tudják igazán lefoglalni az örökmozgókat, ha fizikailag és szellemileg is igénybe veszi a képességeiket.

Játékok örökmozgóknak

Manapság, amikor egy gyerek túlmozgásos, hamar rásütik, hogy hiperaktív, figyelemzavaros. Ezt követően már záporoznak is a jótanácsok, hogy mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel. Persze

Tovább olvasom »
A játékok szerepe a homokozóban túlmutat szimpla szórakozáson, ez valójában a kreativitás és a környezet megismerésének kiváló módszere.

Játékok homokozóba

A termőterületek fokozatos elsivatagosodása sajnos korunk egyik legnagyobb problémája. Bolygónk felszínén azonban léteznek olyan kiemelten fontos területek, amelyek esetében a végeláthatatlan homoktenger kifejezetten előny. Ezeket

Tovább olvasom »

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Támogass velünk óvodákat és iskolákat!

A HOR bónusz program keretében minden vásárlásoddal a rendelés értékének 5%-át egy általad választott intézménynek ajánlhatod fel. Segítsünk együtt! Kattints a tovább gombra és ismerd meg a program részleteit!

CSATLAKOZZ A HOR KLUB-HOZ!

Meglephetünk egy 10%-os kuponnal? Szeretnél mindig elsőként értesülni az újdonságokról?

Ne maradj le a különleges ajánlatokról, hírekről, akciókról, kedvezményekről! Legyél Te is a HOR Klub tagja, iratkozz fel a hírlevélre a kedvezményes kuponért és tudj meg mindent elsőként!