Üdvözlünk a HORjáték blogon

A HORjáték blog bejegyzéseiben található információk és tippek segítségével gyermeked egészséges fejlődését teheted teljessé. Tanácsainkkal Te is elmélyítheted kapcsolatod gyermekeddel, akinek korai tapasztalatai az egész életére befolyással lesznek. Tudj meg többet cikkeinkből!

Itt a tavasz

Családi játékok, közös alkotások a tavasz időszakára A tavasz beköszöntét több változás is jelzi. Hosszabbak lesznek a nappalok, több időt töltünk a szabadban, a bennünket

Tovább olvasom »

Vége van a télnek

Családi játékok, közös alkotások a tavaszvárás időszakára Az évkezdés és a farsangi időszak után kezdetét veszi a tavaszra való hangoldódás. Egyre hosszabbak lesznek a nappalok

Tovább olvasom »

Támogass velünk óvodákat és iskolákat!

A HOR bónusz program keretében minden vásárlásoddal a rendelés értékének 5%-át egy általad választott intézménynek ajánlhatod fel. Segítsünk együtt! Kattints a tovább gombra és ismerd meg a program részleteit!

CSATLAKOZZ A HOR KLUB-HOZ!

Meglephetünk egy 10%-os kuponnal? Szeretnél mindig elsőként értesülni az újdonságokról?

Ne maradj le a különleges ajánlatokról, hírekről, akciókról, kedvezményekről! Legyél Te is a HOR Klub tagja, iratkozz fel a hírlevélre a kedvezményes kuponért és tudj meg mindent elsőként!