Üdvözlünk a HORjáték blogon

A HORjáték blog bejegyzéseiben található információk és tippek segítségével gyermeked egészséges fejlődését teheted teljessé. Tanácsainkkal Te is elmélyítheted kapcsolatod gyermekeddel, akinek korai tapasztalatai az egész életére befolyással lesznek. Tudj meg többet cikkeinkből!

Fejlesztő társasjátékok

Társasjáték. A legtöbbünknek pozitív élményei vannak e szó hallatán. Sok családnál megtalálhatóak akár a több tíz éves nagy kedvencek, amikkel mostanában már nem az első

Tovább olvasom »

A mese csodálatos világa

Felnőttként már bizonyára nem emlékszünk rá, hogy egy adott mesét kitől is hallottunk először, mikor gyerekek voltunk. Pedig akkor és ott, nagyon meghatározó szerepe volt

Tovább olvasom »
Együtt játszik a család

Együtt játszik a család

A közös családi játék a legmeghittebb és egyben a legfelszabadultabb pillanatok közé tartozik, melynek során felnőtt és gyerek különösen élményszerűen megélheti az egymáshoz való kapcsolódást.

Tovább olvasom »

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Támogass velünk óvodákat és iskolákat!

A HOR bónusz program keretében minden vásárlásoddal a rendelés értékének 5%-át egy általad választott intézménynek ajánlhatod fel. Segítsünk együtt! Kattints a tovább gombra és ismerd meg a program részleteit!

CSATLAKOZZ A HOR KLUB-HOZ!

Meglephetünk egy 10%-os kuponnal? Szeretnél mindig elsőként értesülni az újdonságokról?

Ne maradj le a különleges ajánlatokról, hírekről, akciókról, kedvezményekről! Legyél Te is a HOR Klub tagja, iratkozz fel a hírlevélre a kedvezményes kuponért és tudj meg mindent elsőként!