Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási információk

Megrendelésének teljesítését az alábbi lehetőségek egyikének kiválasztásával kérheti:


Személyes átvétel: Vevőszolgálatunk értesítésének kézhez vétele után a 1076 Budapest, Péterfy Sándor utca 7 szám alatt történő bemutatótermünkben.

Futárszolgálat útján: a rendelés során megadott címen.

    GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

    2351 Alsónémedi

    GLS Európa u. 2.

    [email protected]


Partnerünkről további információk, és a csomagszállítás mikéntjéről további tudnivalókat az alábbi weboldal találhat: GLS Hungary honlapja


A megrendelés után 1-2 munkanapon belül kerül kiszállításra a csomag, amennyiben a megrendelt áru a Vállalkozó belső raktáraiban, szállításra alkalmas, sértetlen csomagolásban rendelkezésre áll. Amennyiben a megrendelt áru a külső raktárak egyikében van, a szállítási határidő 2-5 nap.  A rendelés leadásakor Vásárlónak lehetősége van üzenetet küldeni az ügyfélszolgálatnak. Vásárlónak lehetősége van a kiszállításra konkrét nap megjelölésére is az üzenetben, amennyiben szükséges. Miután a csomag átadásra került a GLS részére a Vásárló közvetlenül a GLS futárszolgálat elérhetőségein tájékozódhat a küldeményről illetve közvetlenül a GLS futárszolgálaton keresztül adhat utasításokat a csomag kiszállításával kapcsolatban.


A csomag kézbesítését a futárszolgálat többször is megkísérli, illetve telefonon egyeztetni próbál a Vásárlóval. A kézbesítés munkanapokon, 8-17 óra között történik. Vásárló köteles olyan címet és telefonszámot megadni, amelyen ezen intervallumban elérhető. Sajnos a futárszolgálat munkatársait nem tudjuk irányítani, ha konkrét időpontban tudja csak átvenni a csomagot, akkor velük kell felvennie a kapcsolatot. Amennyiben a kiszállítás többszöri személyes és telefonos megkeresés után sem lehetséges, a csomag visszaszállításra kerül Eladóhoz. Ha ezek után Vásárló mégis igényt tart a csomagra, abban az esetben az újbóli szállítási költséget is köteles megfizetni az eddigi csomagértéken felül.


Külföldi szállítást a Webáruházon keresztül online intézni nem lehet, ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a részletes információkért!

A szállítás díja utánvéttel vagy bármilyen más fizetési feltétel választásával egységesen 1.990,- Ft az ország egész területére.
Amennyiben bruttó 40.000 Ft felett vásárol Webáruházunkban, a szállítás díját cégünk átvállalja!

Az utánvétes fizetés díja egységesen 650,- Ft


5. Fizetési, szállítási Információk

5.1. A vállalkozó minden árat magyar forintban ad meg, amely magában foglalja az ÁFA-t és a csomagolás költségeit. A szállítási költségről a megrendelő a végleges megrendelés elküldése előtt külön tájékoztatást kap, melyet a megrendeléssel egyidejűleg elfogad. 

5.2. A megrendelési folyamat során a vásárló választhat a megjelenő fizetési és átvételi módok közül. A választható fizetési módok: készpénz vagy bankkártyás fizetés az üzlethelyiségben, illetve a futár által felkínált fizetési lehetőségek választása.

Vállalkozó külön is felhívja a vásárlók figyelmét, hogy a futárnak bankkártyával történő fizetés lehetőségét a kiszállításról kapott tájékoztató kézhezvételekor ellenőrizni, kell.

Személyes átvétel a HOR Zrt. 1076 Budapest, Péterfy Sándor utca 7. szám alatt található bemutatóteremben, készpénzes, vagy bankkártyás fizetéssel.

Házhoz szállítás: A GLS futárszolgálat által, a GLS nyújtotta aktuális lehetőségek használatával. Ez történhet készpénzes fizetéssel, illetve a GLS felé történő előzetes értesítést követően bankkártyával is. 


5.3. Amennyiben a megrendelő/vásárló a megrendelt terméket a vállalkozó üzlethelyiségében kívánja átvenni, úgy azt előzetesen megjelölheti megrendelése során. Vállalkozó felhívja a vásárló figyelmét, hogy amennyiben a Webáruházban rendelt terméket a Péterfy Sándor utcai üzlethelyiségében veszi át, úgy a megrendelésére a Webáruház árai érvényesek. A Webáruházban, a megrendelés pillanatában érvényes ár és az üzletben, az átvétel pillanatában érvényes ár egyes ritka estekben eltérhet egymástól.


5.4. A szerződés az áru megrendelésével és minden kérdéses pont tisztázása után a vállalkozó általi elfogadás visszaigazolásával jön létre.


5.5. A kiszállított termékek az áru árának teljes kifizetéséig a HOR ZRT tulajdonát képezik.


5.6. A futárral történő szállítás esetén a szállítási költség:

            0-20.000,-Ft közötti megrendelés esetén   1.990,-Ft,
            40.000,-Ft –felett            ingyenes, 

Az utánvétes fizetés díja egységesen 650,- Ft

Mivel futáraink 08:00 - 17:00 óra között szállítanak, ezért arra kérjük önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot legyen kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 5. emelet 530-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Budapesten akár 22 óráig.

Sajnos az értesítés gyakran elveszik vagy elkeveredik, mert a postaláda nem zárható, vagy sok reklámanyagot dobtak bele stb. Ha küldeményt vár, kérjük, mindig figyelmesen vizsgálja meg a postaládát, nincs-e benne értesítés. Az áruház rendszere teljesen automatikus: amit ön rendeléskor a megfelelő mezőkben megad, az automatikusan, ellenőrzés nélkül kerül a küldeményre, ezért kérjük, figyeljen oda, hogy pontos szállítási adatokat írjon be! Ez vonatkozik a szállítási névre is: ha ön a megrendelő, de a megadott címen nem az ön neve van kiírva az ajtóra vagy a postaládára, adja meg az ott szereplő nevet is.


5.7. A Csomagküdemény maximális méretei: A csomag körmérete nem lehet több mint 3 méter. (Körméret = 2 x magasság + 2 x szélesség + 1 x hosszúság (a hosszúság mindig a csomag legnagyobb mérete). A csomag maximális hossza 2 méter lehet.


5.8. Külföldi címre a HOR Játék webáruház keretein belül, nincs lehetőség.