HOR Bónusz program


Támogassuk együtt a bölcsődéket, óvodákat!

A HOR Zrt. 2010-ben indította útjára HOR-BÓNUSZ PROGRAMJÁT, mellyel számos intézmény jutott játékokhoz az évek során a szülők és a HOR Zrt. tudatos összefogásának köszönhetően.

Legyen Ön is részese ennek a sikertörténetnek!

Mindösszesen egyetlen lépés a vásárlás befejeztével és a megrendelt termékek értékének 5%-át eljuttathatja egy Ön által kiválasztott óvodának vagy bölcsődének.

Miután megrendelését véglegesítette, megjelenik egy oldal, ahol az ott található listából kiválaszthatja, hogy melyik intézmény kapja meg Öntől és tőlünk az éppen leadott rendelés értékének az 5%-át! A támogatás nyújtása Önnek semmilyen plussz költséggel vagy egyéb tennivalóval nem jár!

Talán soha ilyen könnyű nem volt jót tenni!


BŐVEBBEN:

A támogatás célja:

Nagyon sok intézmény küzd napi problémákkal, nehézségekkel. Fejlesztőeszközök beszerzésére kevés pénzt tudnak fordítani. A HOR Zrt. ebben kíván segítségükre lenni. Minden magánszemélyvásárlása után a HOR Zrt. a rendelés értékének 5%-át, mint HOR-BÓNUSZ PONTOT jóváírja a vásárló által kiválasztott intézmény részére. 1 HOR PONT=1 Ft

Hogyan tudom támogatni az intézményt?

Önnek csak annyi a teendője, hogy vásárlásakor kiválasztja az Ön által támogatni kívánt intézményt a megadott listából.. A rendszerünk automatikusan rögzíti a vásárlása után járó HOR-BÓNUSZ PONTOKAT és azokról e-mailben értesítést küld a kiválasztott intézmény részére. Minél több szülő, nagyszülő, rokon vásárol és támogat egy intézményt, annál több fejlesztőeszközhöz jut az óvoda vagy a bölcsőde.

Intézményként tudok HOR-BÓNUSZ PONTOKAT gyűjteni?

Amennyiben kedveli a játékainkat és elégedett velünk, ajánlja webáruházunkat az intézményébe járó gyermekek szüleinek.

Hogyan válthatom be intézményként a HOR-BÓNUSZ PONTJAIMAT?

A HOR-BÓNUSZ PONTOK folyamatoson beválthatók, de akár gyűjthetők is. Nem kötjük határidőhöz, az intézmény dönti el a vásárlás időpontját. A HOR-BÓNUSZ PONTOK levásárlása csak a www.horzrt.hu címen található webáruházunkban leadott megrendeléssel érvényesíthető. Megrendelésekor rendszerünk automatikusan felajánlja a maximálisan beváltható pontok értékét.

Mire válthatom be a HOR-BÓNUSZ PONTJAIMAT?

Az intézmény maga dönti el, hogy webáruházunkból, milyen raktáron levő fejlesztőeszközt választ, hiszen ő tudja, hogy milyen játékra van szüksége.

Fontos!

A HOR-BÓNUSZ PONTOKAT kizárólag a webáruházunkban leadott, teljesült és kifizetett rendelések után írjuk jóvá. A szállítási költség után HOR-BÓNUSZ PONTOT nem áll módunkban adni.