Logikai vonatozás GOULA - Brain games 24 hó+

JG 59454
A doboz mérete: 24x19x5 cm
1 db fából készült vonatkocsi, 2 db tengely kerekekkel, 3 db mosolygós figura, 12 db kétoldalú feladatkártya
1
2+
Unisex
Fa, karton
  • 8 150 Ft
Raktáron
A termék vásárlásával 408 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

A Goula Logikai vonatozás játéka már 2 éves kortól kihívásokkal és izgalmakkal teli játékot nyújt a gyerekeknek. Élénk színeivel felkelti a kicsik érdeklődését.
A feladatkártyákon szereplő minták alapján kell összeállítani az utasokkal teli vonatot. A kicsiknek figyelniük kell, hogy milyen kereket építenek a vonatnak, illetve az utasokat milyen sorrendben ültetik bele a vagonba.
A készletben 3 különböző nehézségi szintű feladatkártyát találunk attól függően, hogy hány figurát kell elhelyezni a vonatban.
A játék fejleszti a gyerekek megfigyelőképességét, logikus gondolkodását, vizuális észlelését, finommotorikáját, szem-kéz koordinációját.
Az ügyesebb gyerekek saját feladatkártyát is készíthetnek, így fejlődik kreativitásuk is.
A minőségi fából készült játék hosszú ideig a gyerekek kedvenc játéka lehet.

Válassz ki egy feladatkártyát és alaposan figyeld meg, mit látsz rajta! Készítsd ki a szükséges elemeket! Először a vonat kerekeit tedd be a helyükre, majd ültesd be az utasokat! Készíthetsz saját feladatkártyát is.

Helyezd az elemeket és a feladatkártyákat az asztal közepére. Válassz egy feladatkártyát, nézd meg a képet, majd szereld össze a vonatot az elemek segítségével. Először rögzítsd a kerekeket a kocsihoz, majd helyezd el a figurákat a kártyán látható módon.

A kártyák egyre nehezednek: kezdd az 1, majd a 2, végül a 3 pontos kártyákkal.

1 pontos kártyák: ezek a kezdő kártyák. Állítsd össze a vonatkocsit és helyezd el rajta az egyetlen figurát. Figyelj, hogy milyen kereket kell használnod és pontosan hova kell tenned a figurát.

2 pontos kártyák: a vonatba két figurát kell beültetni. Figyelj a kötél irányára és a kerekek színére is!

3 pontos kártyák: ezek a legnehezebb kártyák. Állítsd össze a vonatot és helyezd el a 3 figurát a helyes sorrendben! Figyelj a kötél irányára, a kerekek színére és a figurák megfelelő sorrendjére!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek