Labdazóna

HOR8119PF
103x51x76 cm
1 db labdazóna
1
3 - 8 év
Unisex
Lemosható orkán
  • 9 220 Ft 6 990 Ft
Raktáron
A termék vásárlásával 350 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

Labdazóna - összecsukható, mozgásfejlesztő játéktér


Kell egy hely, ahol kisgyerekek – és akár a kisbabák is - biztonságosan játszhatnak, szundíthatnak, kint is, bent is, könnyű és hordozható is? És ha kell akár egy táskában is elfér? Ez a hely, Labdazóna!


Mit kell tudni a Labdazónáról?


A lemosható orkán alapanyagú Labdazóna hasonlóképpen rugalmas alapanyagú, mondhatni, önmagát kinyitó szerkezet, mint amilyenek az egy-kétszemélyes, egy mozdulattal felállítható sátrak.


Csak le kell húzni róla a saját hordtáskáját, a szőnyegre vagy a fűre tenni, a rugalmas szerkezet kinyílik és a Labdazóna már készen is áll arra, hogy a puha *medencelabdákat, plüssöket, csörgőlabdát, a gyerekek egyéb kedvenceit beletöltsük.

Ha kemény felületen használjuk, praktikus módon tehetjük még biztonságosabbá egy játékszőnyeg segítségével, amit alátétként használhatunk.

A Labdazóna biztonságos teret, helyet nyújt a bújócskázáshoz, játékos formában támogatja a gyermekek mozgásfejlődését.

Oldalt hálós, felül nyitott, ennek köszönhetően a legmelegebb időben is kiválóan szellőzik, illetve még egy speciális funkciónak megfelel.

Sőt! Kettőnek.


  • Használható akár sátorként is, csak le kell takarnunk, vagy…
  • praktikus méretének köszönhetően a gyerekek – és valljuk be, a gyermeklelkű felnőttek - számára is legkiválóbb szórakozásnak, a bunkerépítésnek is megfelel.
  • Csupán pár pléd, lepedő, párna, takaró és egy-két univerzális kiegészítő kell hozzá, hogy a nappali, a terasz, vagy a kert egyik nyugodt zuga a gyerekek fantáziájából kipattanó, körülbelül bármilyen - kalózhajó, erődítmény, várkastély, űrhajó - építménnyé átváltozzon!

Éppen a Labdazóna sajátos funkciójának köszönhetően a rendrakás is csupán egy pillanat műve, hiszen a bunkerhez, bújócskához, labdázáshoz felhasznált minden kiegészítőt egyszerűen csak be kell tenni a Labdazónába és a szülők máris visszanyerik a saját birodalmukat.


Szunyókálás nyugodtan, biztonságosan


A kisgyerekek számára a délutáni szunyókálás is sokkal vonzóbb a Labdazónában; amikor látjuk, hogy már fáradnak, csupán a kedvenc kispárnát és kistakarót kell nekik odaadni, hogy bekuckózhassák magukat egy kis szundításhoz.

A Labdazóna alapvetően 3-8 éves korú gyerekek számára tervezett játékhely, ugyanakkor az egészen pici - kúszni, esetleg ülni, de állni, járni még nem tudó - babáknak járóka helyett is használhatjuk otthon és nyaraláskor is.

A kisbabák sokszor eleve nem tudnak idegen helyen elaludni, vagy nyugtalanul alszanak, sokszor felébrednek. A Labdazóna számukra és a szülők számára is megkönnyíti a nyaralást. Az esti altatás során felmerülő problémákat könnyedén áthidalja, hiszen a gyerekek saját, jól ismert labdazónája az ismerős színekkel illatokkal kedves, biztonságos, meghitt kuckót teremt szó szerint pillanatok alatt, bárhol.

Legyen az egy strand, egy camping, az apartman, a medence vagy a tenger partja, a Nagyi kertje, vagy a saját nappalink.


A Labdazóna egyszerre teremt szórakozást és biztonságot, kalandot a gyerekek, nyugalmat a szülők számára, bárhol, bármikor.

*A labdákat a termék nem tartalmazza, azok külön vásárolhatók meg a webshopban, illetve innen is elérhetők, a leírásban jelzett linkre kattintva!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Kapcsolódó termékek

Labdamedence 24 hó+
Jelenleg nem
elérhető
Labdamedence 24 hó+

Jelenleg nem elérhető
165 070 Ft
Medencefeltöltő labda, 60 db-os  24 hó+
2 550 Ft
Medencefeltöltő labda, 100 db-os  24 hó+
3 960 Ft