Abakusz színes formákkal

JML 45309
15 db színes, geometrikus gyöngy
1 db abakusz
20 db feladatlap
1 db játékleírás
3+
Unisex
Műanyag
  • 9 860 Ft
Raktáron
Rendeld meg 11 óra 58 percen belül, hogy akár már a következő munkanapon átvehesd a csomagod, amennyiben rendelésed nem tartalmaz túlméteres terméket.
A termék vásárlásával 493 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

A színes abakusz játék nem csak a matematikai készségek fejlesztésére kiváló eszköz, hanem a szem-kéz koordináció, a finommotorika és a színfelismerés elsajátításában és fejlesztésében is az élen jár.

A készletben 15 db élénk színű geometriai gyöngy, 1 db abakusz alap és 20 db feladatlap található, melyek mind különböző nehézségű feladatokat tartalmaznak.
A feladatlapok eltérő nehézségi szintjének köszönhetően már 3 éves kortól kezdve használható a játék, de garantáltan találhatnak kihívást jelentő lapokat maguknak a nagyobb óvodások is.

A szett strapabíró műanyag anyagból készült, ezáltal hosszúéletű fejlesztő játékeszköze lehet bármelyik ovis gyerkőcnek!

Mivel számos geometriai forma és alap szín található a dobozban, ezért a forma felismerés és a színfelismerés is kitűnően gyakorolható vele!

A készlet egy praktikus, füllel ellátott, karton dobozban kapott helyet, így nem csak egyszerű a tárolás, de még magunkkal is vihetjük a nyaralásra.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Kapcsolódó termékek

Fűzhető geometriai formák
6 200 Ft
Átlátszó geometriai építő
15 050 Ft