Formakereső és illesztő kicsiknek GOULA 24 hó+

JG 59456
A doboz mérete: 30x22x5 cm
6 db kétoldalas feladatkártya, 14 db geometriai forma különböző színekben (4 db négyzet, 4 db kör, 4 db háromszög, 2 db kör alakú szem
1
2+
Unisex
Fa, karton
  • 9 550 Ft
Raktáron
Rendeld meg 6 óra 19 percen belül, hogy akár már a következő munkanapon átvehesd a csomagod, amennyiben rendelésed nem tartalmaz túlméteres terméket.
A termék vásárlásával 478 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

A Goula élénk színű, vidám mintákat tartalmazó formakereső- és illesztője a legkisebbek számára nyújt kihívást és örömteli játékot.
A különböző színű geometriai formák már a legkisebbek kezébe is tökéletesen beleillenek. Az esztétikus, igényesen megrajzolt képek felkeltik a kicsik érdeklődését és tevékenykedésre hívja őket.
A különböző feladatkártyákra kell elhelyezniük a meghatározott színű geometriai formákat. Ebben segítséget nyújt, hogy a geometriai formák kis csapokkal vannak ellátva, így könnyen be tudják illeszteni a feladatkártyán lévő lyukakba.
A formák megnevezésével bővülnek a gyerekek geometriai ismeretei. Fejlődik szín- és formafelismerésük, sorbarendezési készségük. A tevékenység során fejleszthető a finommotorika, a szem-kéz koordináció és a türelem is. A különböző formákat szín és forma szerint csoportosítani is lehet.

Válassz ki egy tetszőleges alaplapot és tedd a megfelelő helyre a geometriai formákat! De jól figyelj, hogy a szín és a forma is egyezzen!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek