Montessori foglalkoztató házikó 18 hó+

CLM17874
21x24x17 cm
1 db Montessori fejlesztő házikó
18 hó+
Unisex
Műanyag, fa, textil
  • 9 450 Ft
Raktáron
A termék vásárlásával 473 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

A Clementoni Baby Montessori házikója nem csupán figyelemfelkeltő megjelenésű, hanem a gyermekek kézügyességét, képzelőerejét és logikai gondolkodását is nagy mértékben serkenti.

A kis házikó megannyi különböző textúrájú, méretű, színű és formájú elemmel lett megalkotva, így a Montessori módszertan elveit követve a gyerekek saját maguk, játék közben tanulhatják meg a kézzel való manipulálás számos formáját. Mindez pedig azért nagyon fontos, mivel a kicsik élmény alapon tanulják meg és fejlesztik saját finommotorikus készségeiket, illetve a mindennapokhoz elengedhetetlen mozdulatokat, mint például a kulcs használata vagy az ablak kinyitása.

A házacska tervezésénél ezen túl kiemelt figyelmet kapott a biztonság, így a termék már 18 hónapos korú gyermekek számára is ajánlott.

Az olasz Clementoni cég a magas minőség mellett a dizájnra is mindig nagy hangsúlyt fektet, így ez a pici házikó is rendkívül élénk színekből és alaposan átgondolt formákból lett kialakítva.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Kapcsolódó termékek

Kulcsos Bébi Ház - 24 hó+
6 510 Ft
Clemmy - Készségfejlesztő asztalka 12 hó+
20 060 Ft
Montessori foglalkoztató macika 12 hó+
9 450 Ft