Hegymászó kalandok a mackókkal GOULA

JG 59457
A doboz mérete: 23,5x23,5x6,8 cm
A játéktábla mérete: 24x24 cm
1 db 3D-s játéktábla, 4 db fából készült mackófigura, 1 db zászló, 1 db színdobókocka (piros, sárga és zöld színekkel), 1 db pöttyös dobókocka, 1 db geometriai formákat ábrázoló dobókocka
2 - 4
3+
Unisex
Fa, karton
  • 9 290 Ft
Raktáron
A termék vásárlásával 465 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

A Goula esztétikus társasjátéka a vidám mackókkal izgalmas kalandokat ígérnek. A társasjáték különlegessége, hogy 3D-s kialakítású, így még érdekesebb lesz a játék.
A játék célja, hogy a mackókat minél hamarabb feljuttassuk a hegy csúcsán lévő zászlóhoz. Addig azonban kihívásokkal teli út vezet.
A játék meghatározott szakaszain különböző dobókockákkal kell dobni. Először a színes dobókockát kell használni, közben a gyerekek megismerkednek a színekkel. Az út középső részén a pöttyös dobókocka jön, ekkor a kicsik a számlálást gyakorolhatják. Az utolsó részben pedig a geometriai formákat ábrázoló dobókockával kell előre jutni. A gyerekek megtanulják a különböző formák elnevezését.
A játékot az nyeri, akinek a macija legelőször ér fel a hegycsúcsra és szerzi meg a zászlót.
A társasjáték remek lehetőség arra, hogy fejlesszük a gyermekek szabálytudatát, kudarctűrő képességét. A játék során észrevétlenül fejlődik a finommotorikájuk, szem-kéz koordinációjuk, figyelmük is.
A játék kiváló minőségű anyagokból készült, így strapabíró és hosszú ideig örömteli játékélményt biztosít az egész családnak.

Állítsd össze a kirakós táblát, és készítsd elő a játékot az összeszerelési utasításokat követve.

Minden játékos válasszon egy mackó figurát és helyezze el a startmezőn. A játékosok az óramutató járásával megegyező irányban következnek egymás után. Egyszerre két vagy több bábu is állhat ugyanazon a mezőn. Az ösvényen három különböző szakasz található: folyó, erdő és hegy, minden szakaszhoz más-más dobókocka tartozik. Amikor befejeztél egy szakaszt, hagyd a bábudat a következő útvonal előtt, a megfelelő nyíl tetején. Ezután, a következő körben haladj előre az új szakasznak megfelelő dobókockával:

1. Átkelés a folyón: dobj a színes kockával és lépj a megfelelő színű kőre.

2. Átkelés az erdőn: dobj a pontozott kockával és lépj előre annyit, amennyit dobtál. Ha a kocka üres oldalát dobtad, nem léphetsz előre. Ha a barlang bejáratánál lévő mezőre lépsz, tedd át a bábudat a másik oldalra. Ha a barlang kijáratánál lévő mezőre lépsz, nem kell visszalépned. Ha a pontozott kockával rendelkező mezőre lépsz, dobj újra és haladj tovább. Amikor elérted az ösvény végét, hagyd a bábudat a létra előtti nyílon. Nem kell pontosan dobnod: ha nagyobb számot dobsz, csak állj meg a létra lábánál.

3. Hegymászás: dobj a geometriai formákat ábrázoló dobókockával és lépj a következő, megfelelő alakzatra. Az utolsó mező a hegy tetején található.

Az első játékos, aki eléri a hegy tetejét, átveszi a zászlót és megnyeri a játékot.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek