HOLZTIGER Állatfigura, kutya

GK 80058
14.5x2.1x7.5 cm
1 db állatfigura
1
3+
Unisex
Tömör juharfa
  • 3 710 Ft
Raktáron
Rendeld meg 6 óra 7 percen belül, hogy akár már a következő munkanapon átvehesd a csomagod, amennyiben rendelésed nem tartalmaz túlméteres terméket.
A termék vásárlásával 186 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

Holztiger állatfigura modellek díjnyertes játékok a kicsik játékélményének támogatásáért

Holztiger figurák hosszú évek óta képviselik a magas minőségű, fából készült játékokat szinte egyedüliként az európai piacon. A közel 70 éve elnyerhető „Spiel gut” minősítést is kiérdemelték, melyet pedagógusok, pszichológusok, orvosokból álló testület ítél meg. Egyediségük nem csak abban rejlik, hogy kézzel készítettek. Az állatfigurák keményfa alapanyagának erezete látszik a festés alatt, így minden egyes darab egyedi jellemzőkkel rendelkezik. A szerény, ám plasztikus részletgazdagság azonban cseppet sem gátolja a gyermek fantáziáját. Az állatfigura modellek segítségével szárnyalhat a fantázia, testet és formát önt a képzelet. Az új történeteket különböző környezetbe helyezve a gyermek teret és lehetőséget kap a hétköznapi, akár frusztráló impulzusok játékos formában történő feldolgozására. A minőség mellett ez is egyik oka lehet annak, hogy sok Waldorf intézményben is kiemelt szerepet kapnak a bájos, színes, szerethető Holztiger állatfigurák.


A Holztiger állatfigura modellek kivitelezése, minősége kiemelkedő

  • A figurák juharfából és bükkfából készültek, a minőségi keményfa alapanyag biztonságos játékélményt tesz lehetővé.
  • A kézzel kerekített és festett állatfigurák egyedi jellemzőkkel rendelkeznek, kiválóan alkalmasak arra, hogy szívbéli kedvenccé válhassanak.
  • Minden szabványnak megfelelnek az állatfigurák, melyek non-toxikus, vizes bázisú festékkel kezeltek, így egészségügyi kockázatot nem jelentenek.


A Holztiger termékcsalád rendkívül sokféle állata közül választhatjuk ki a játékhoz a gyűjteményünk darabjait

  • Állatkerted, farmod, tanyád bájos lakói lehetnek vadon élő, vagy háziállatok.
  • A vízi állatokból ócenáriumot, a szárazföldiekből szafariparkot építhetsz!
  • Az álló, fekvő, futó, legelésző állatfigurák különböző szituációs játékok megformálására alkalmasak, segítségükkel egész történeteket lehet felépíteni.


Legyen akár óvoda, gyerekszoba, vagy egy felnőtt íróasztala, a Holztiger figurák megfelelő helyre találnak. Önmagukban is kiváló játékok - sőt, ajándékötletnek is nagyszerűen bevállnak -, de igazán jól egy gyűjtemény részeként érzik magukat a szamarak, kutyusok, cicák, lovacskák, tehenek, borjak és az egzotikus állatok is.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Kapcsolódó termékek

HOLZTIGER Állatfigura, cica
2 620 Ft