Tudomány és Játék - TechnoLogic - Ecobot robotfigura

JEX 50144
A doboz mérete: 27,6x18,8x6 cm
1 db robot működő figura
1
8 - 14 év
Fiú
Műanyag, fém
  • 6 110 Ft 5 300 Ft
Raktáron
Rendeld meg 6 óra 28 percen belül, hogy akár már a következő munkanapon átvehesd a csomagod, amennyiben rendelésed nem tartalmaz túlméteres terméket.
A termék vásárlásával 265 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

Tudomány és Játék - TechnoLogic - Ecobot robotfigura

Ezt a nagyszerű kis robotot könnyű és szórakoztató szinte a semmiből megépíteni.

A játék kéttengelyes villanymotorral rendelkezik, amelyhez egy hosszabbító tengely és egy ventilátor csatlakozik, ezért ez a kis robot képes elmozdítani és felszívni az apró törmeléket, például port és morzsákat. Az Ecobot leginkább a technikai érdeklődésű gyermekek számára nyújt izgalmas és érdekes kikapcsolódási lehetőséget.

Hogyan támogatja az Ecobot a készségfejlesztést?

A technikai érdeklődésű gyerekek szeretnek a dolgok mélyére látni, őket nemcsak a látványos külsejű, színes játékok nyűgözik le, de az is érdekli őket, hogy mi rejtőzik a plasztikborítás mögött, mitől, miért, és hogyan működik egy játék, vagy használati tárgy.

Gyakran szedik szét a környezetükben található kisebb-nagyobb eszközöket, készülékeket, legyen szó okostelefonról, hajszárítóról, vagy a digitális ébresztőről akár. Sajnos ebbéli tevékenységük nem mindig arat sikert a családban, hiszen tudtukon kívül nagyobb kárt okozhatnak, ráadásul - főleg az elektromos eszközök esetében - a szerelés-barkácsolás komoly veszélyeket is tartogathat, hiszen a kisgyerekek még nem ismerik a kóboráram, vagy az érintésvédelem fogalmát.

  • Az Ecobot a gyermekek saját érettségi szintjének megfelelő formában és módon nyújt betekintést az elektromos eszközök működésébe, anélkül, hogy veszélybe sodorná a gyerekeket.
  • Az illusztrált kézikönyvnek és a kiterjedt tudományos információknak köszönhetően ez a készlet megadja az első lépést a robotika világa felé.
  • A robot összeállítása remekül fejleszti a kreativitást, a műszaki érzéket és a kézügyességet is, de a játék nem áll meg az építéssel, hiszen különböző feladatokat végezhetünk el a felépített robottal.
*A játék 2 db 1.5 V AA/LR6 elemmel működik, mely nem tartozéka a csomagnak. 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

20 000 Ft felett

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

20 000 Ft felett

Kapcsolódó termékek