Napi tevékenységeim házikó, GOULA 24 hó+

JG 700211
29,5x25 cm
22 db rutin kártya
2 db kétoldalas időjárás kártya
1 db kréta
1 db házikó alakú tábla
1 db textil tartó zseb
2 db fatalp
A házikón 7 db kiemelkedő akasztó található, melyekre a rutinkártyákból kitehetjük a napi teendőinket, illetve az aznapi időjárásra jellemző korongot.
2+
Unisex
Fa, textil, karton
  • 13 000 Ft
Raktáron
Rendeld meg 5 óra 23 percen belül, hogy akár már a következő munkanapon átvehesd a csomagod, amennyiben rendelésed nem tartalmaz túlméteres terméket.
A termék vásárlásával 650 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

A Goula házikót formáló tevékenység táblája egy igazán hasznos eszköz lehet, ha gyermekünknek szeretnénk megtanítani a teendők folyamatát és egymásutániságát. Továbbá sajátos nevelési igényű gyermekeknek, különösen autizmus spektrumzavarral rendelkező gyermekek számára ajánlott.

A falitáblán jól ábrázolhatók a napi feladatok, így a gyerkőcök könnyedén tudják azokat ellenőrizni és követni. Mindezen felül reggelente Ők maguk is kicserélhetik az kis tevékenységkártyákat, így is felkészülve az aznapi feladatokra.

A tábla falra is felakasztható, így a gyerekszobák nem csak hasznos, hanem esztétikus kiegészítője is lehet.

A játék célja:
Segíteni a gyermeket a napi rutinfeladatok megszokásában és a felelősségvállalásban.

A játék menete:
Írjuk fel a házikó tetejére a hét adott napját. A kéményre akasszuk az aznapra várható időjárásnak megfelelő kétoldalas, köralakú kártya egyikét.
Válasszuk ki azokat a teendőket, amelyeket a nap egy bizonyos pontján (például óvodába indulás előtt) el szeretnénk végezni és a rutinkártyákat a megfelelő sorrendben rakjuk fel a házikón található akasztókra, a többi képkártyát pedig tegyük a házra felrögzített zsebbe.

Kezdetben csak olyan teendőket ábrázoló kártyákat érdemes használni, amelyekről a gyermek tudja, hogyan kell végrehajtani, majd fokozatosan újakat is bevezethetünk. Az összes kártyát is kiteríthetjük az asztalra, hogy együtt megbeszéljük az azon látható teendőket, feladatokat, majd megfelelő sorrendbe is rakhatjuk azokat.
Az egyes kártyákon ábrázolt tevékenységek értelmezése eltérő is lehet.


Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Kapcsolódó termékek

Fanaptár időjárás, évszakok, pasztell
5 840 Ft
Fanaptár időjárás, évszakok
5 610 Ft
Óra Tom - GOULA
Óra Tom - GOULA

Raktáron
7 030 Ft