Képkirakó kockák

BE 21030
A doboz mérete: 23x20x6 cm
A kockák mérete: 3,5x3,5x3,5 cm
30 db fa kocka, 10 db feladatlap
1+
4 - 10 év
Unisex
Fa
 • 20 370 Ft
Raktáron
Rendeld meg 7 óra 38 percen belül, hogy akár már a következő munkanapon átvehesd a csomagod, amennyiben rendelésed nem tartalmaz túlméteres terméket.
A termék vásárlásával 1 019 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

Képkirakó kockák

A Beleduc Képkirakó kockák egyedülálló lehetőséget kínál tanárok, terapeuták és szülők számára, hogy a gyermekeket felkészítsék a tanulás és a logikus gondolkodás képességének elsajátítására, beleértve a megfigyelés, egyeztetés, szervezés, fogalmi, számítási és tervezési készségeket.

A 30 kocka és a 6 szín kombinációjával több száz különböző minta készíthető vízszintesen és függőlegesen is, ami ezáltal nemcsak a 2D, de a 3D térbeli vizuális memóriát is fejleszti. A kockák forgatásával szinte végtelen számú kombináció készíthető, a képzeletnek nincs határa, az élénk színek miatt minden épület egyedi megjelenéssel rendelkezik majd.

Hogyan támogatja a Képkirakó kockák építőjáték a gyermek készségeit, képességeit?

 • A kockák méretüknél fogva a kézügyesség és szem-kéz koordináció fejlődését segítik elő, valamint a gyermek megtanulja az arányok és méretek közötti összefüggéseket, ezzel a logikai készségek fejlődésének és a kreativitásnak is támogatást nyújt a játék.
 • A 4 éves kortól használható szett tartalmaz 10 feladatkártyát is, melyen különböző sablonok adnak útmutatást, de természetesen saját ötletek megvalósítására is alkalmas a Képkirakó kockák szett.
 • A Beleduc Moziblox Képkirakó kockák szett kreatívan ötvözi a hagyományos, offline játékot az online készségek elsajátításával, hiszen 40 tevékenységkártya tölthető le az internetről, amivel tovább bővíthető a különböző színvariációjú épületek sora.
 • A mellékelt fadoboznak köszönhetően a fakockák gyakorlatilag a következő használatig tárolhatók, egyúttal a rendezett környezet iránti igény elsajátítására is megtanítják a gyermekeket.

A Moziblox múltja és jelene

A Moziblox Képkirakó kockák ötlete John Stegmann dél-afrikai építész és ipari tervezőtől származik, mégpedig 1965-ből! A játék 1970-ben a Shell Ipari Formatervezési Verseny Díját is elnyerte. A tanárok és terapeuták közel 50 éve használják értékes oktatási és fejlesztőeszközként.

Azóta pusztán annyi változás történt, hogy a környezetvédelmi és fenntarthatósági irányelveknek megfelelő alapanyagokból, a nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelő formában kerülnek forgalomba a Moziblox Képkirakó kockák.

A Képkirakó kockák tartalma

 • 1 db tolótetős fadoboz,
 • 30 db fakocka,
 • 10 tevékenységkártya,
 • 40 további tevékenységkártya letölthető.

 

Hogyan játszható a Képkirakó kockák?

 • Válasszunk ki egy kártyát és sokféle, sokszínű, különleges alakzatokkal díszített kockák segítségével rakjuk ki ugyanazt a képet!
 • A kártyák sarkán látható kis csillagok száma a nehézségi szintet jelölik!
 • A legkisebbek részére akár válogassuk ki és helyezzük az asztalra a megfelelő oldalát a kockáknak!
 • Könnyebbség az is, ha magára a minta kártyára helyezzük a kockákat.
 • Érdemes több gyermeknek együtt megoldani a feladatot, az együtt történő játék, a közös sikerélmény öröméért.
 • Feladatkártya nélkül, kis Vasarely-ként készítsünk izgalmas, érdekes képeket.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

20 000 Ft felett

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

20 000 Ft felett

Kapcsolódó termékek

Tangram - GOULA - 24hó+
14 020 Ft