Hape Montessori tükrös forma puzzle 10 hó+

HP E0072A
A doboz mérete: 26x6x12 cm
A termék mérete: 24,6x6x8,8 cm
A 4 darabos készlet tartalma: 1 db fa, 3 db különböző színű és geomtriai formájú puzzle elem, melyek alján a tükrök különböző színhatásokkal vannak ellátva.
10 hó+
Unisex
Fa, környezetbarát, rizs alapú műanyag
  • 4 980 Ft
Raktáron
Rendeld meg 10 óra 28 percen belül, hogy akár már a következő munkanapon átvehesd a csomagod, amennyiben rendelésed nem tartalmaz túlméteres terméket.
A termék vásárlásával 249 Ft összeggel támogathatsz egy általad választott intézményt, a HOR Bónusz program keretein belül.
Bővebben a programról

A Hape egyesítette a formaberakót, a szín- és formafelismerő, illetve a tükrös készségfejlesztő játékot ebben a Montessori forma puzzle-ben.
Ezzel, a már 10 hónapos kortól játszható fejlesztő játékkal a babák megtapasztalhatják a felfedezés és a problémamegoldás örömét.

A formák puha tapintású fogantyúi megfelelően nagy méretűre lettek kialakítva, hogy a pici ujjacskák is könnyen meg tudják fogni azokat.
A formák és a fogantyúk háromféle lágy színösszeállítással készültek. A fából készült alaplap puzzle mélyedéseiben a formával megegyező színek láthatók.
Ez a lebilincselő fogantyús puzzle tükörjáték, új élményeket ad a gyerekeknek, mivel a tükrök különböző színhatásokkal vanna ellátva. A tükrök színei megegyeznek a formák színeivel.

A játék használata közben a picik észrevétlenül fejleszthetik az alábbi képeségeket: finommotorika, szem- kéz koordináció, szín- és formafelismerés, érzékszervi felfedezés.

Maria Montessori pedagógiájának lényege a hit abban, hogy a gyermek önállóan el tudja végezni azt, amire koránál fogva képes.
Pedagógiájának fontos része az is, hogy a gyerekek az őket körülvevő világot saját tapasztalataik alapján, kísérletezve ismerjék meg.

Tökéletes fejlesztőjáték egy környezettudatos család számára.

Mint sok más Hape játéknak, úgy ennek a dobozán is látható az FSC logó, vagyis a fenntarthatóság jegyében, a felhasznált faanyagok, újratelepített erdőkből érkeznek.
A műanyag elemek pedig  szintén környezetbarát, rizs alapú műanyagból készültek.

A Hape Toys a világ egyik legnagyobb fajátékgyártója. Minden termékük megfelel a legszigorúbb nemzetközi minőségi és biztonsági szabványoknak.
A Hape Toys a játék következő generációját képviseli.

A HOR Játék a Hape játékok hivatalos magyarországi forgalmazója.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kérdezz bátran!

+36 1 3225 221

Biztonságos vásárlás

14 napig elállhat vásárlásától!

Ingyenes házhozszállítás

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Házhozszállítás futárszolgálattal

1-3 munkanap

Ingyenes átvétel GLS Csomagponton

40 000 Ft felett, kivéve a túlméretes termékek

Kapcsolódó termékek

Színes formalépcső 12 hó+
3 370 Ft
Clemmy - Kert formaillesztő 10 hó+
4 670 Ft