Mivel játszunk ma? – Labdazóna

A Labdazóna mozgásfejlesztés célját támogató, gyorsan kinyitható, mobil játéktér.

Sok szülőnek, nagyszülőnek okoz fejtörést, hogy mivel foglalják le a gyerekek kifogyhatatlan energiáit úgy, hogy se a gyerekek testi épségében, se a környezetükben, se a szülők idegrendszerében ne essen csorba. Ez nem mindig könnyű feladat, de azért nem is lehetetlen. A Labdazóna nevű játékot pontosan az ilyen helyzetekre találták ki. A mozgásfejlesztés támogató játéktér nagy előnye többek között, ahogy azt az alábbi videóban is láthatjátok, hogy nincs szükség bonyolult és többoldalas összeszerelési útmutatóra az összeállításához, egészen kicsire össze lehet csukni, rendkívül könnyű, így kényelmesen magatokkal tudjátok vinni a strandra vagy a nyaralásra.

Hogyan használható a Labdazóna mozgásfejlesztés támogató játéktér?

A Labdazóna másodpercek alatt összeállítható, hiszen a tárolózsák kicipzározása után, lehúzzuk azt a játékról és egyszerűen csak elengedjük a labdazónát, ami magától a megfelelő formára szétugrik.

Pillanatok alatt kész a tomboló!

Ezt követően csak bele kell tölteni a vidám, színes labdákat és kezdődhet is a felhőtlen szórakozás! Itt aztán dobálhatják a puha műanyag labdákat a gyerekek és nem törik össze semmi. Ha pedig a kertben szeretnétek használni, annak sincs semmi akadálya, hiszen a Labdazóna könnyen lemosható orkán anyagból készült.

 

 

Labdazóna – Használhatjátok sátornak is

Ha nem töltitek fel a Labdazónát labdákkal, sátorként remek kuckó a gyerekeknek. Le is takarhatjátok pokróccal vagy egy vékony lepedővel és a kis kalandorok máris el tudnak bújni bárki elől. Kényelmesen elfér benne párna, takaró és a kedvenc plüssök is, a hálós oldalainak köszönhetően pedig remekül szellőzik, így akár egy kis délutáni szunyókálásnak is remek helyszíne lehet.

A labdák mehetnek a medencébe vagy a kádba is

Nem csak a Labdazóna, de a medencefeltöltő labdák is felhasználhatóak más-más helyzetekben. A kertben felállított medencében remek szórakozás a színes labdákkal együtt pancsolni, azokat dobálni, de például egy használaton kívüli úszógumiba célba is dobhattok vele. A célbadobás egyébként a parton is nagyon jó időtöltés. Néhány labda akár az esti fürdés közben a kádban is elfér.

 

A medencelabdákkal feltöltött Labdazóna nagyszerű lehetőséget teremt egy kis mozgásfejlesztő bújócskára.

 

Egy kis tanulás a mozgásfejlesztés jegyében

Dobálhatjátok, guríthatjátok, de akár színek szerint csoportosíthatjátok is a színes labdákat. Legyen a sorminta egy piros, két kék, három sárga, stb… Dobjatok egyszerre egy-egy labdát mindkét kezetekkel. Próbáljatok ülő helyzetben a két talpatokkal felvenni egy labdát és egy dobozba beledobni. Papírkéztörlő gurigák tetejére helyezve a labdákat még egyensúlyozó versenyt is rendezhettek a segítségükkel. 

A Labdazóna és a színes feltöltő labdák kitűnő játéklehetőséget biztosítanak a lakásban, a kertben, a nyaralás alatt, de bármilyen családi vagy baráti összejövetel alkalmával is a gyerekeknek.

 

Ezt is olvasd el!